Jeg ved det godt, de fleste vil sige til mig, at mine bryster da er helt perfekte og de da ikke skal gøres større. Det er jeg bare ikke selv helt enig i, for jeg har altid været lidt ked af deres størrelse, der mangler ligesom noget og jeg bliver altid irriteret på at de ikke fylder mere ud, når man f.eks. skal ud i byen. Derfor har besluttet mig for at få lavet nye silikonebryster på en privatklinik, der er til at stole på.

Det betyder ikke kun noget, at få lave silikonebryster, jeg vil også gerne være sikker på at man kan stole på den privatklinik der nu udfører opgaven. Det har kæmpe betydning, at det personale som tager imod en, har evnen til, at man føler sig i trykke hænder fra start og jeg har hørt mange varierede historier om netop det.

Jeg har nu fundet en privatklinik, hvor at de virkelig har gjort det til et speciale, at få kunderne til at føle sig i trygge hænder og det betyder alverden for en tryghedsnarkoman som mig, der skal have lavet silikonebryster. Jeg har været forbi andre privatkliniker, hvor at jeg med det samme kom i tvivl, men ikke hos de her super søde mennesker jeg har fundet, på en klinik i Nordsjælland. Husk altid at kigge dig omkring, når du vægter trygheden stort.