Kender I det der, når der er en ting, som alle bliver ved med at snakke om? Når man ser og hører om en ting tilpas mange gange, får man lyst til selv at prøve det. Bare for at se, om det virkelig er så godt, som alle siger. Det var Silver Shampoo for mig. Er du ung pige, har du sikkert hørt om produktet. Hvis du ikke selv har prøvet det, har du garanteret hørt dine veninder snakke om den. Det var i hvert fald det, der skete for mig. Jeg ved ikke, hvorfor næsten alle mine veninder er blonde, men det er de. Så de havde næsten alle sammen prøvet den shampoo og ville ikke bruge andet bagefter. De viste mig før og efter billeder, og jeg må være ærlig at sige, at jeg ikke kunne se den store forskel. Faktisk har jeg aldrig tænkt over, at der er gule toner i blondt hår. Så jeg havde egentlig besluttet mig for ikke at prøve den. Men da jeg så tilfældigvis sad på Facebook en dag, kom der en annonce op. Det viste sig, at de havde tilbud på Silver shampoo her, og så besluttede jeg mig for at prøve den. Bare for at se, om jeg også ville blive omvendt.

Så hvad er mine tanker om Silver shampoo?

Min pakke kom ret hurtigt, og jeg må indrømme, at jeg var ret spændt på at prøve den. Jeg fik lidt et chok, da jeg stod i badet og trykkede shampoo ud i min hånd. For det viser sig, at den er helt lilla. Det er vist noget med, den lilla farve er en modsætning til det gule, og derfor hjælper det med at fjerne de gule toner. Men jeg må være ærlig at sige, jeg blev lidt overrasket. Da jeg havde brugt den første gang, synes jeg ikke, at jeg kunne se den store forskel. Men jeg tænkte, at den også lige skulle have en chance, så jeg besluttede mig for at blive ved med at bruge den. Og nu må jeg ærligt sige, at jeg godt forstår, hvad alt hypen handler om. Tidligere havde jeg som sagt ikke tænkt over, at mit hår havde gule toner, men når jeg sammenligner billeder er det tydeligt. Den farve, jeg har nu, er stadig min egen, den er bare lidt mere kold i det. Faktisk synes jeg, at det ser utroligt godt ud. Min kæreste har også kommenteret på, at der var noget anderledes, selvom han ikke kunne udpege, hvad det var. Det er kommet lidt bag på, at en sådan lille forskel kan betyde så meget. Men jeg er nok en af dem, der ikke holder op med at bruge Silver shampoo igen lige foreløbig.

Mit hår føles mere sundt og velplejet

Det er ikke kun farven, som Silver shampoo har overrasket mig positivt med. Mit hår er farvet lyst, dvs. afbleget, hvilket det jo tager en del skade af. Selvom jeg har været glad for farven, har jeg fortrudt det lidt. Jeg kan nemlig mærke, at mit hår er blevet tyndere og mere tørt i det. Min frisør har også sagt til mig, at jeg ikke skal farve det igen foreløbig, fordi mit hår ikke kan tåle det. Nu ved jeg selvfølgelig ikke, om I har prøvet at have tyndt og tørt hår, men jeg kan sige så meget, at det er rigtig svært at sætte. For det meste blev det en hestehale eller bare løst, og det var ikke altid, som jeg ville have det. Men det er også blevet meget bedre, efter jeg er begyndt at bruge Silver shampoo. Det at skifte shampoo har nemlig ikke kun hjulpet på farven, men også på selve mit hår. Det føles meget sundere og mere velplejet, end det gjorde før. Det er utroligt vigtigt at tilføre håret fugt, så jeg er glad for, at jeg endelig har fundet en shampoo, der kunne gøre det for mig. Så nu har jeg måtte indrømme over for mine veninder, at jeg godt forstår, hvorfor de var så glade for Silver shampoo. Og hvis du ligesom mig har overvejet at prøve den, men tøver, må jeg ærligt sige, at du snyder dig selv for en fantastisk oplevelse.