Jeg elsker min lillesøster, men nu må hun altså tage at holde sig fra mine ting, hun stjæler alle mine skønhedscremer og sådan, senest er det gået ud over min Jurlique produkter.

Min lillesøster er 16 og kom egentlig lidt sent i gang med at interesse sig for mode og skønhed og sådan noget. I lang tid så det ud til, at hun ville være emo, ikke at emoer ikke går op i tøj og mode, men det er ikke lige dér, jeg slår mine folder, og derfor har jeg kunnet have min ting, ikke mindst mine Jurlique produkter, i fred indtil nu.

Men nu skal jeg love for hun er kommet efter det, hun render rundt med ugle smykker og læder leggings og alt muligt oversize og ser faktisk vildt tjekket ud. Ikke mere end mig selvfølgelig, men hun ser s** godt ud. Hun er også begyndt at gå op i at have lækre skønhedsprodukter, og mine Jurlique produkter er jo billigere, end de andre hun ville blive nødt til at købe i butikken.

For mine Jurlique produkter står jo fremme, så er de gratis for hende! Jeg tror, jeg vil vise hende, hvor henne på nettet man kan købe Jurlique og andre lækre økologiske produkter nemt og billigt, så får jeg måske mine i fred. Eller må vi splejse, hun er dyr at have rendende 🙂