Jeg skal til Brasilien på juleferie, så hvad er mere oplagt end at få en brasiliansk voksbehandling inden rejsen? Så er jeg helt klar til Copa Cabana!

Jeg har spurgt flere af mine veninder, og en del af dem har prøvet at få en voksbehandling. De fleste af dem har dog gjort det selv, jeg tror, jeg vil prøve at få det gjort af en professionel. Jeg er bare lidt nervøs for, hvordan det kommer til at foregå. Når man gør det selv, er der i det mindste ikke andre, der skal være helt tæt på ens private dele. Jeg er ikke genert som sådan, men jeg tror alligevel, det bliver lidt akavet.

Så måske jeg skulle prøve at give mig selv en voksbehandling, så kan jeg jo altid gå til en professionel bagefter, hvis ikke jeg kan finde ud af det. Jeg har fundet mange steder på nettet, der ser gode ud, og hvor man kan læse alt om, hvordan man gør.

Jeg kunne selvfølgelig få lavet en voksbehandling i Brasilien, når nu det vist er der, det kommer fra. Men selvom det er oplagt, vil det bare være rart at have det gjort inden, så jeg er klar til min high cut bikini 🙂