Hej trofaste læsere (håber jeg 🙂 ), så er der nyt herfra. Jeg har besluttet mig for, at dette års nytårsaften skal være det helt store. Jeg skal jo til Brasilien i juleferien, men kommer hjem lige før nytårsaften, så jeg kommer til at være brun og lækker til den store aften. Jeg skal være så toplækker, og derfor skal jeg have fundet noget hårfarve online, så mit hår kan matche min lækre kulør.

Jeg tænker, det skal være sådan lidt kastanjefarvet eller lidt rødligt i det, det ser så fedt ud, når man er solbrændt. Jeg har set noget rigtig lækker hårfarve online, som har givet mig masser af inspiration til min nye hårfarve.

Jeg har endda fundet hjemmesider, hvor man kan uploade et billede af sig selv, og så skifter den hårfarven ud, så man kan se sig selv med forskellige farver, det er vildt smart. Men når jeg kigger efter hårfarve online, kigger jeg først og fremmest efter, om det er økologisk, det er ret vigtigt for mig.

Farven er selvfølgelig også meget vigtig (!), men når jeg køber min hårfarve online har jeg mulighed for virkelig at sætte mig ind i, hvor jeg kan få de gode produkter. Og jeg har fundet en rigtig god webshop, nu mangler jeg så bare at finde den rigtige farve…