Den anden dag så jeg en artikel om, at det bedst kunne betale sig at købe træpiller online, og det fik mig til at tænke på, hvordan vi i det hele taget er begyndt at shoppe på nettet.

Nettet – det nye supermarked

Jeg har i mange år været storforbruger af tøj og sko, som jeg køber på nettet, fordi det er langt billigere end i en rigtig butik. Fordelen er også, at jeg slipper for at skulle diskutere med en ekspedient, om tingene passer sammen. Men jeg har aldrig overvejet at købe træpiller online, før jeg læste om det for nogle dage siden.

Egentlig er det jo logisk, at man skaffer sine træpiller online, selv om mange stadig køber dem hos tømmerhandlen eller på tanken. Det er nok sådan en tankebarriere-ting, ligesom når folk tror, at man er nødt til at prøve et par sko for at vide, om de passer. Sådan er det jo slet ikke, og de fleste skofirmaer laver sko, som alle kan passe.

Når jeg køber accessories på nettet, bliver jeg altid så glad, fordi der er så meget at vælge imellem, og jeg kan nemt nå at se det hele, for netbutikken lukker jo aldrig. Det eneste jeg savner, når jeg shopper på nettet, er at tage en kop kaffe med veninderne, men så gjorde jeg det i går, at jeg inviterede to veninder over, så vi kunne shoppe træpiller online sammen. Det er også bedst at have nogen omkring sig, når man prøver noget nyt.

Men altså, de her træpiller ville jeg altså købe online denne gang, og mine veninder og jeg sad længe og kiggede de forskellige muligheder igennem, for jeg skulle jo have nogle træpiller, som ligesom også passede til pejsen. Og der er det altså godt at have veninderne med.