Jeg overvejer at gøre noget lidt drastisk til sommer, det er noget, jeg har gået og tænkt på i noget tid nu. Min gode veninde fortalte mig om en slags udveksling, hvor man rejser til et u-land og hjælper med undervisning, renovering af huse og alt muligt andet, de har brug for i samfundet.

Jeg ved godt, det er lidt af en kovending, men jeg har længe gerne villet på udveksling, og så synes jeg bare, det kunne være fedt at prøve noget helt anderledes. Jeg har hørt, at man virkelig bliver moden af det og ikke mindst solbrændt, hihi… Det der med renovering af huse lyder altså også meget sjovt.

Jeg mener, man bliver vel ikke sat til noget helt vildt svært, forhåbentlig skal man mest male eller hive gamle søm ud eller sådan noget. Min onkel har et firma, der arbejder med renovering af huse, han kan måske forberede mig lidt på, hvad jeg mon skal lave.

Jeg ved, man kan komme til Ghana og andre afrikanske lande. Jeg vil rigtige gerne til Ghana, jeg læste, at de havde hårdt brug for frivillige, der kunne hjælpe med børnepasning/undervisning og så renovering af huse. Jeg tror, faktisk jeg er mest til det sidste, selvom det er lidt butch 🙂