Hvert eneste år til jul, tænker jeg mere på, hvordan jeg skal pakke mine gaver ind, end på, hvad jeg skal finde på til folk. Min erfaring er, at familie og venner bliver meget mere glade for deres gave, hvis den er pakket rigtig flot ind, end hvis den bare er viklet hurtigt ind i noget tilfældigt julepapir.

Jeg tror, det er fordi gaven virker mere personlig, når man kan se, der er gjort noget ud af indpakningen. I min familie og blandt mine venner, er jeg nærmest berømt for at have de flotteste gaver, selvom jeg egentlig ikke tænker så meget over indholdet, som andre måske gør.

I år har jeg investeret i fire ruller julepapir af forskelligt motiv, fordi jeg gerne vil have, at indpakningen skal passe til modtageren af gaven.

Jeg ved godt, jeg er lidt en nørd med gaveindpakning, men det er faktisk sjovt at se hvordan folk er utroligt imponerede, bare fordi man har taget sig tid til at vælge en bestemt type julepapir og binde sløjfen på en bestemt måde. Jeg husker tydeligt engang, hvor jeg ikke havde haft tid til at pakke en gave flot ind, og hvor skuffet modtageren blev – heldigvis ikke for indholdet i pakken.