Mig og min mand er blevet de lykkelige ejere af en sød lille Beagle hvalp. Hun er rigtig energisk og har de sødeste øjne. Vi fik hende ved Kennel Hamann, som var os rigtig behjælpelige. Når man er førstegangs ejere, som os, vil man helst ikke gøre noget galt og derfor var vi rigtig glade for at Kennel Hamann har så bredt et kendskab til alle aspekterne ved at få hund.

Vi havde hørt fra en af mine venner om Kennel Hamann, som havde købt en gravhund hos dem. De var også førstegangskøbere og har haft deres vovse i omkring et års tid nu og det var lige netop deres brede kendskab til de forskellige aspekter ved at få hund de var rigtig glade for.

Eksempelvis var det den første dag vi skulle lade lille Tilde være alene hjemme, den anden dag, og det gik faktisk bedre end forventet. Vi havde trænet sammen med hundetræneren fra Kennel Hamann i de sidste 4 uger og hundetræneren gav os mange god råd til hvordan vi skulle angribe Tildes problemer om natten og ikke mindst hvordan vi skulle tilvænne hende til hendes kasse, for at det ville blive lettere at lade hende blive alene hjemme. Det hjalp os gevaldigt.

Læs mere om Kennel Hamann