Army wear stilen og lækre nye vintage jakker til kvinder

april 28th, 2011

Jeg har måtte lægge øre til mange fordomme omkring army wear og generelt denne type for beklædning til kvinder og andre typer af hunkønsvæsener. Måske er det også en stilart mange forbinder med noget, der kun hører til mænd og som ikke er særlig charmerende parallelt med det feminine aspekt i kvinder. Jeg er dybt uenig og har lige fundet nogle af de fedeste vintage jakker til kvinder, i en army butik i byen.

Ja, ja, og hvad så? Det er muligvis ikke rum videnskab, at fordomme omkring bestemte ting i vores samfund altid har eksisteret, men at definere army wear som noget der kun tilhører den mandlige univers, er jeg som sagt dybt uenig med alle i. En af mine tidligere kærester fortalte mig flere gange igennem vores treårige forhold, at han fandt det yderst frækt med piger i army wear, eller for den sags skyld vintage jakker til kvinder.

Vintage jakker til kvinder er faktisk noget jeg er begyndt at se mere og mere ude i by billedet, så vi må håbe at den nye generation af kvinder i det her land, vil fortsætte med at løfte army wear tøjstilen højt, jeg mener, – hvilken fyr er ikke bare minimalt tiltrukket af en Lara Croft i army wear? Så fik jeg også lige sammenlignet mig selv med verdens største kvindelige army action heltinde, men hey, army wear til kvinder holder altså i min verden.

One Response to “Army wear stilen og lækre nye vintage jakker til kvinder”

  1. Jens Arnesen siger:

    Army wear er da over hovedet ikke mærkeligt eller anderledes. Folk går jo i så meget mærkeligt, så hvis du har lyst til at gå i army wear, skal du da bare gøre det. De fordomme ville såmænd være der alligevel, selv hvis du ikke gjorde, de ville bare omhandle noget andet.

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Leave a Reply