Jeg har måtte lægge øre til mange fordomme omkring army wear og generelt denne type for beklædning til kvinder og andre typer af hunkønsvæsener. Måske er det også en stilart mange forbinder med noget, der kun hører til mænd og som ikke er særlig charmerende parallelt med det feminine aspekt i kvinder. Jeg er dybt uenig og har lige fundet nogle af de fedeste vintage jakker til kvinder, i en army butik i byen.

Ja, ja, og hvad så? Det er muligvis ikke rum videnskab, at fordomme omkring bestemte ting i vores samfund altid har eksisteret, men at definere army wear som noget der kun tilhører den mandlige univers, er jeg som sagt dybt uenig med alle i. En af mine tidligere kærester fortalte mig flere gange igennem vores treårige forhold, at han fandt det yderst frækt med piger i army wear, eller for den sags skyld vintage jakker til kvinder.

Vintage jakker til kvinder er faktisk noget jeg er begyndt at se mere og mere ude i by billedet, så vi må håbe at den nye generation af kvinder i det her land, vil fortsætte med at løfte army wear tøjstilen højt, jeg mener, – hvilken fyr er ikke bare minimalt tiltrukket af en Lara Croft i army wear? Så fik jeg også lige sammenlignet mig selv med verdens største kvindelige army action heltinde, men hey, army wear til kvinder holder altså i min verden.