Har du lyst til at bære en stropløs kjole, er der mulighed for både at være nuttet og sexet. Det kommer an på, hvilken af de mange tendenser du følger i modens tegn, og om den skal være nuttet eller sexet, er derfor dit helt eget valg.

Skal det være en nuttet stropløs kjole

Vil du gerne have en nuttet stropløs kjole, er der en række ledetråde, der vil være gode at følge. Der er i tidens billede større og større mulighed for selv at sammensætte sit tøj, så det rammer moden meget godt og alligevel er ens helt egen stil. En nuttet stropløs kjole skal i dagens modebillede være ærbar og ikke vise for meget og alligevel være tiltrækkende og spændende.

Det er muligt at klare meget af dette ved valg af de rigtige accessories. Det kan blandt andet være et par gode leggins, nogle flotte og spændende sko i den rigtige farve eller et sjal, der bliver brugt på den helt rigtige måde. Derfor kan det altså sagtens lade sig gøre at bære en stropløs kjole, der får dig til at virke nuttet og sød.

Er det tid til at være sexet

Er der også her flere muligheder for at blive det med en stropløs kjole. Der er mange muligheder for at gøre en stropløs kjole sexet, og det er bare med at udnytte dem, når det er blevet tid til det. Igen kan en god hjælp være de mange accessories, du kan kombinere den stropløse kjole med.

Der er blandt andet mulighed for at gøre den asymmetrisk, bruge et par høje stilletter, der virkelig fremhæver kroppen de helt rigtige steder. Spørg veninderne hvad de gør for, at de føler sig mere sexede i deres stropløse kjoler og bliv inspireret af de andre, der også bærer stropløse kjoler.

Når du gerne vil være sexet i en stropløs kjole, er det bare om at komme i gang, du kommer garanteret til at høre flere positive bemærkninger, så kom i gang allerede i dag, har du ikke en stropløs kjole endnu, har du alle mulighederne for at finde en lige her.