Sidste nye hobby : Jeg er helt tosset med fyre i army shirts, hvordan er det muligt, at bare en t-shirt kan gøre nogen så sindssygt lækre??

Der er to fyre nede i fitness centeret, hvor jeg træner, som er så mega lækre i deres army shirts. Det er nok bare mig, der sukker efter noget mand, men jeg synes, det er så nice, når fyre træner i army tøj.

Der var også den der Armadillo film i fjernsynes forleden, den, der handler om krigen og de danske soldater. Jeg ved godt, det er barsk og alt det der, men jeg kan altså ikke komme mig over, hvor hotte de ser ud i army shirts og alt det andet camouflage tøj, de har på. Jeg er også glad for camouflage kasketter og sådan nogle store sportstasker i army style.

Så når der så er nogle, der træner i army shirts i centeret bliver jeg helt kulret. For jeg vil jo ikke være kæreste med en soldat, det ville jeg blive alt for nervøs af, men en der ligner, ville jo ikke være dårligt. Så korthårede mænd i militær tøj og søde smil, ring bare til mig, så finder vi ud af noget 😉