Hej på bloggen, dagens spørgsmål: Hvad synes I om korshalskæder til mænd? Jeg tror, jeg synes, de er rigtig fede, men jeg kan ikke helt finde ud af det. Det kommer jo an på, hvem der har dem på.

Jeg så allerede nogle drenge med korshalskæder til mænd sidste sommer, kan jeg huske. Jeg var på ferie med min veninde i Sydfrankrig, og vi lavede jo nærmest ikke andet end at tjekke fyre ud. Jeg kan ikke huske, at korshalskæder som sådan har været moderne før, men det er måske gået min næse forbi. På dem så de ret fede ud.

Men vi kunne ikke helt finde ud af, om de var fede eller ej, men efter at have set nogle vildt lækre fyre med dem for nylig blev vi enige om, at korshalskæder til mænd ser totalt fedt ud.

Man skal bare lige passe på, at man ikke er en lidt for solbrændt og lidt for gammel italiano mand med hvide hår på brystet, for så spiller korshalskæder til mænd ikke helt… Men de lækre mænd, vi så nede i træningscenteret med korshalskæder, blev kun lækrere med dem på. Man kan vist både få nogle helt enkle i sølv, men man kan også få nogle med ekstra vedhæng og dekorationer på korset, de sidstnævnte er jeg personligt mest til, så er de ikke så shiny. Det skal jo helst se lidt råt ud, det er i hvert fald sådan, jeg kan lide det. Hvad synes I, go eller no go? Og hvilken stil?

XX Bla Bla