Nyt fra mig igen! Jeg har i lang tid følt mig lidt svag, som om jeg manglede energi. Måske også derfor jeg ike har fået skrevet 🙂 Jeg havde tænkt om det var fordi jeg fik for meget eller for lidt sukker, proteiner og så videre. Men nu er jeg begyndt at tage kosttilskud, og jeg har fået meget mere  energi og er helt i hopla!

Jeg har både prøvet fiskeolie og ginseng-tabletter, begge har givet mig fornyet energi, synes jeg. Egentlig har jeg altid troet, at kosttilskud var sådan lidt hippie agtigt, men det har virkelig hjulpet for mig.

Når jeg har startet dagen med nogle kosttilskud, jeg starter typisk med en ginseng-tablet om morgenen, så føler jeg mig meget mere oplagt til resten af dagen.

Det er lidt samme effekt man kan få hvis man spiser mange æg eller sådan noget til morgenmad, men det bliver jeg så tung i kroppen af. At tage kosttilskud er derimod ligesom at få helt ny energi til kroppen, jeg har også lettere ved at komme op om morgenen, og jeg sidder ikke og falder i søvn til Deadline som jeg plejer. Så det kan klart anbefales, hvis du føler dig lidt tung, så gå ind i den nærmeste helsekostforretning og hør, hvad de har til dig. Jeg er glad for jeg endelig kastede mig ud i det, det skulle jeg have gjort noget før. XO FBB