På arbejdspladsen er frokosten et fælles samlingspunkt, som er vigtigt for både det sociale og for produktiviteten. Jo nemmere frokosten bliver, jo mindre har man som medarbejder at bekymre sig om, og jo mere tid har man til andre – mere vigtige – opgaver. Det kan måske virke banalt, men at slippe for at stå derhjemme og smøre madpakker og købe ind til frokost kan være en stor hjælp. Det kan ligeledes gøre frokosten til et ekstra højdepunkt, hvis man også ved, at der venter rigtig god mad.

Såfremt I som firma vælger at investere i en frokostordning, skal det helst også være nemt. Her er frokostordninger.dk en god løsning. Det er en frokostportal, der har skåret alle de besværlige trin væk for dig. Det eneste, du selv skal gøre, for at finde den rette frokostordninger, er at udfylde formularen. Her kan I beskrive, hvilke ønsker I har til frokosten samt hvad jeres budget er. Budgettet starter på 42 kr. per kuvert og op til +56 kr. I har mulighed for at ønske lige præcis det mad, I gerne vil have. Så gør vi vores bedste for at finde de køkkener, der matcher. Det kan være en økologisk frokostordning, en vegansk eller vegetarisk, en traditionel dansk, en nordisk, kold eller varmt bord, buffet og så videre. Frokostordninger.dk samarbejder kun med køkkener, der har høj kundetilfredshed. Det er forbrugernes garanti for, at I får rigtig lækker mad og fantastisk service.

Hvilke andre fordele er der ved en fælles og fast frokostordning?

Som nævnt tidligere er der både sociale fordele og produktivitetsfordele ved at tilvælge en fast frokostordning. Det er et frirum, hvor man kan tale om gud og hvermand med kollegaerne, og hvor man kan komme tættere på hinanden. Mange firmaer anser frokosten som utrolig vigtig, hvorfor man mange steder også forsøger at spise sammen, hvis det kan lade sig gøre.

Derudover ligger der også en klar fordel i forhold til produktivitet. Hvis man hver dag får serveret et måltid, som er fyldt med gode og ernærende råvarer, har man også tendens til at producere mere effektivt. Gode råvarer er med til at holde blodsukkeret ved lige, hvilket styrker koncentrationen.

Opsummerende kan man sige, at det ikke er svært ved at få øje på fordelene ved en lækker frokostordning. I kan altid indhente tilbud og derefter vurdere, om det er noget for jer. På frokostordninger.dk er det gratis og uforpligtende at få tilsendt tilbud.