Jeg tror ikke jeg er den eneste når jeg sider dette: Jeg <3 Pukka te! Jeg drikker mindst en kop om dagen. Jeg kender en webshop, hvor pukkate er 20 % billigere end alle andre steder, så derfor er der råd til flere kopper af den herlige te om dagen.

Jeg har omkring 6 varianter af Pukka te men min yndlings er helt klart den økologiske Pukka Herbal Spiced Chai te. Den er simpelthen min farvorit!! Love it! Den er specielt god, når man sidder en hverdags aften og skal hygge lidt foran fjernsynet mens været er trist og koldt udenfor.

Når mine veninder kommer på besøg, plejer vi også at drikke Pukka te. Den eneste jeg kender som ikke kan lide denne himmelske te, er min kæreste. Han synes at det smager for meget af parfume, hvilket jeg slet ikke giver ham ret i! Det gør ikke spor at han ikke kan lide min yndlings te, for så er der mere til mig!

Jeg har lige bestilt 3 nye varianter som jeg ikke har smagt før. Jeg glæder mig il at modtage dem og smide dem op på køkkenhylden. De pynter nemlig så fint, at jeg ikke nænner at gemme dem væk i køkkenskabene! Det kender alle Pukka-lovers tror jeg 🙂