Øv bøv – Graviditetstesten var negativ.

Oven i dette triste resultat har min kæreste lige fortalt mig at han vil have solfilm på sine bilruder. Altså, han kalder det selv tonede ruder, men det gør alle ”seje” drenge, der gider at bruge deres penge på at pimpe deres bil op med en om gang mørklægning på ruderne. Hvis I kan fornemme at jeg ikke er vild med hans nye projekt, er det meningen!

Ej jeg vil ikke lyde som en sur kæreste, men jeg forbinder solfilm med noget som en ved navn Brian ville bruge sine kostbare penge på. Jeg har bestemt ikke lyst til at min kæreste skal forveksles med en brian-type!

Jeg har ikke selv en bil, og derfor låner jeg min kærestes, når han ikke skal bruge den selv. Jeg kommer til at skamme mig over at køre rundt i en bil med tonede ruder. GOSH! – han ødelægger mit image fuldstændig!!!

Han har vist mig hjemmesiden til det værksted han har tænkt sig at hyre til mesterværket, og vist mig at et lille program de har hvor man kan prøve forskellige toningsgrader af, på en tilfældig bil. Uden at skifte mening om solfilm, synes jeg faktisk det fik bilen til at se mere eksklusivt ud!

Jeg klikkede lidt rundt på hjemmesiden i håb at finde en informatiom, der ville få min kæreste til at ombestemme sig, men det kunne jeg slet ikke, tværtimod! Jeg læste at solfilm AKA tonede ruder beskytter med en faktor 250. Det er da meget praktisk, når man har børn. Men det har jeg jo ikke endnu og indtil da, vil jeg være imod denne beslutning!