I år gik ferien til Antalya i Tyrkiet, og det var i sidste øjeblik, vi kom af sted, så jeg bestilte billeje i Antalya Lufthavn dagen inden vi fløj af sted. Med andre ord var det altså en afbudsrejse, som vi pludselig fik tilbudt, og så slog vi til. Egentlig var det meningen, vi bare skulle være derhjemme, så det var meget heldigt, vi fik tilbudt denne rejse.

Ikke mere end to dage havde vi til at forberede vores rejse, så jeg gik hurtigt ind på nettet og bestilte vores billeje i Antalya Lufthavn her hjemmefra, så vi var sikre på, vi kunne komme rundt dernede, uden at skulle være afhængige af deres offentlige transport eller taxaer. Vi fik en rigtig god pris på både flybilletten og lejebilen, og som mange måske ved, er tingene generelt lidt billigere i Tyrkiet end herhjemme.

Jeg læste mig frem til, at Tyrkiet var i års mest populære feriedestination blandt os danskere, og det kan jeg sagtens forstå. Vi mødte da også mange danskere, da vi var i Antalya. Det var et godt træk, at jeg tog mig sammen og bestilte billeje fra Antalya Lufthavn, for jeg tror, det gjorde, at vi nåede at se meget mere, end vi ellers ville have gjort.