Når man som jeg interesserer sig for designer møbler, så gør det altså en smule ondt i sjælen når man oplever danske designer møbler som Arne Jacobsens Svanen og ikke mindst Ægget have kæmpe succes på verdensplan, alt imens min personlige favorit, Poul Volthers Corona stol stort set aldrig bliver nævnt.

Jeg prøvede for sjov at lave en Google søgning på Poul Volther og hans Corona stol, men jeg fandt ikke så meget som en wikipedia artikel. Naturligvis var der resultater, men de var hovedsagelig salgs orienteret. Hvis man derimod søger på Arne Jacobsen og de møbler han har designet, er der slet ingen grænser for hvad man kan finde af informationer, bare ved en simpel søgning på Google. Faktisk er det så ekstremt at de som forhandler omtalte møbler, kan have svært ved at opnå synlighed på Google.

Derfor skriver jeg nu her i et sikkert forgæves forsøg på at promovere Poul Volthers fantastiske Corona stol. Hvis du ikke kender den, så lav en billedsøgning på Google på Corona stol, og du vil få en masse billede resultater, trods alt.

Ja det er sandt, der er tale om et noget anderledes møbel, men for mig er det en positiv ting. Hvis jeg skulle udsætte noget Poul Volthers Corona stol, er det at den kun har 4 føder, i stedet for dagens standard som er fem, hvilket jeg egentlig synes ser pænere ud.

Så derfor, hvis du også interesserer dig for designer møbler, men aldrig har hørt om Poul Volther og hans Corona stol, byder jeg dig at undersøge sagen nærmere før din næste investering, for jeg tror altså at langt de fleste vil være enig med mig på det her punkt.

Skriv også gerne en kommentar hvor du fortæller om dine holdninger til Poul Volthers fantastiske Corona stol.