Der er mange muligheder ved video streaming. Senest har jeg fået øjnene op for at have sin egen kanal inde på Youtube. Så kan man prøve at få en masse faste seere. Det er dog ikke så nemt – man skal jo have noget interessant at vise eller fortælle.

I skrivende stund tjekker jeg derfor udelukkende andre folk, der har stor succes med stor succes med video streaming. Det er dog lidt svært at sætte fingeren på, hvad der giver folk en masse subscribers. Man skal lidt besidde en x faktor – og af en eller anden grund er der skræmmende få danske der kommer igennem nåleøjet.

Det kan derfor godt ende mig, at jeg helt dropper at gøre mig i video streaming. Det kunne ellers være så sjovt, men hvis der er store chancer for, at jeg ingen seere får, så virker det som en masse spildt energi og tid.

Det kan være, at jeg kaster mig over video streaming, hvis jeg en dag finder på en god ide, men indtil denne dag oprinder, så vil jeg være god ved mig selv og resten af verdenen og ikke tilføje ligegyldigheder på Youtube.

Der er nemlig rigeligt med uinteressante ting på sådanne websites, og der er jo ingen grund til at jeg gør det værre end det allerede er.