Kort og godt: Jeg leder efter en god tandlæge i København V. Jeg er lige flyttet til København, nærmere bestemt Vesterbro, og jeg langt ”hjemmefra” her i mit nye hjem. Som en lille velkomstgave til mig selv, valgte jeg at knække en tand forleden nat.

Det gik sådan til, at da jeg endelig var færdig med at flytte i fredags, tænkte jeg og mine søde, hjælpsomme og medrejsende venner: ”Ja! Så skal vi da i byen! Det skal fejres det her!”

Og fejret skal jeg lige love for, at det blev. Jeg gav, som en sølle tak for hjælpen (jeg flyttede på 5. sal uden elevator), en masse shots af tequila. Jeg mener: En masse! Alt for mange… Åh nej. Jeg blev grebet af København V-stemningen.

Så grunden til, at jeg nu mangler en tandlæge i København V er, at jeg vågnede op med en knækket fortand. Jeg ligner en sørøver, så jeg skal have mig en ny tandlæge i mit nye hood, og det kan bare ikke gå hurtigt nok. Jeg starter på mit nye job på tirsdag.