Har du tandskræk? Dette er stedet for dig!
Går du med en frygtelig skræk for tandlæger grundet en ubehagelig oplevelse? Så skal du måske overveje denne tandlæge klinik.tandlæge i hellerup

Selv har jeg haft tandlægeskræk det meste af mit liv. Det startede da jeg var omkring 7 år, da min grundskole, eller folkeskole som det jo hedder i dag, skulle have sig en ny tandlæge, da den tidligere ellers så søde gamle tandlæge måtte gå på pension. Jeg var jo i alderen, hvor mælketænderne ville ud, og dette resulterede i, at den nye tandlæge simpelthen trak flere af mine tænder ud af munden på trods af, at de ikke var løse nok til, at de var ved at falde ud.

Siden da, har det været meget begrænset, hvad angår tandlægebesøg. Det har måske heller ikke hjulpet meget på det, at jeg ej heller har været særlig heldig med valg af tandlæger i mit voksne liv.

Jeg har derfor aldrig haft det bedste forhold til mine tænder samt mundhygiejne, hvilket resulterede i, at flere af mine tænder var så godt som ødelagte. Og det resulterede jo blot i, at jeg var så flov over mine tænder, at jeg ikke har villet gå til tandlægen.

Men efter lidt kærligt pres fra mine børn, som også hjælp mig med at finde denne tandlæge i Hellerup, så fik jeg endelig taget mig sammen til at få gjort noget ved det. Hvilket også var meget belejligt, da min ældste datter snart skulle giftes, hvorfor det ville være rart med et par fine nye tænder.

Tandimplantater
Jeg kom til tandlægen, og faldt i snak med den sødeste kvindelige tandlæge, som skulle tage sig godt af mig. Vi fik taget os en lang snak – hvilket jo ellers langt fra er en selvfølgelig hos tandlægerne, da de oftest har meget travlt – om hvad der var den bedste løsning for mig i min situation.

Hun anbefalede mig at skifte samtlige dårlige tænder ud, da de simpelthen ikke kunne reddes. Og det var altså hele 16 tænder, der skulle fjernes helt. Der var altså tale om en forholdsvis stor opgave, som ville kræve en lang række besøg hos tandlægen. Disse 16 tænder skulle skiftes ud med tandimplantater, hvilket jo selvsagt endte ud i en stor regning. Heldigvis var jeg medlem af Sygeforsikring Danmark, hvorfor jeg kunne få tilskud til behandlingerne. Du kan se de forskellige tilskud Sygeforsikring Danmark giver til tandbehandlinger her.

Anbefalelsesværdig tandlæge
Behandling med tandimplantater foregår ved, at der tages røntgenbilleder samt aftryk af tænderne, hvorefter man kommer til selve operationen. Først om fremmest skal de dårlige tænder hives ud, og så lægges der et snit i tandkødet, hvorefter der opereres et hul igennem dette snit og ned i kæbeknoglen, hvor implantat skal skrues fast.

Det er altså en ret voldsom behandling på trods af, at man selvfølgelig lægges i lokalbedøvelse. Men tandlægen samt assistenten var utrolig gode til at berolige mig, og jeg oplevede på ingen måde noget, som var så ubehageligt, at jeg ikke ønskede at komme igen!

Så uanset om du lider af tandlægeskræk eller ej, så vil jeg klart anbefale dig denne tandlægeklinik, som er beliggende i Hellerup.