Hej alle, jeg kom pludselig i tanke om det sjoveste minde fra min juleaften. Min morfars guldkrone faldt ud, midt under andestegen! Og min niece troede, det var mandelgaven!

Vi fik andesteg og hele baduljen, og bedst som min morfar sidder og sutter i ande halsen, begynder han at brokke sig over de løse knogler i anden. Vi andre ved ikke helt hvad han snakker om, sådan en andesteg er jo fuld af løse knogler, det er ligesom hele konceptet. Men så opdager vi, at det nok har noget at gøre med, at hans guldkrone ligger og roder rundt inde i munden på ham.

Han har flere guldkrone, men en af hans guldkrone har revet sig løs midt under kampen med ande halsen. Han har haft dem i over 20 år, så det er vel egentlig ikke så mærkeligt.

Nåh, men da vi så opdagede, hvad det gik ud på, synes vi alle, det var vældig morsomt. Især min lille niece, som helt havde misforstået mandelgave konceptet og troede, at guldklumpen, altså min morfars guldkrone, var mandelgaven. Hun havde ikke forstået, at mandelgaven er noget man vinder, når man har fundet mandelen. Heldigvis fik ingen guldkronen eller anden eller mandelen for den sags skyld galt i halsen, og nu skal min morfar så lige have fikset sine tænder, så er han vist god igen!