Jeg har i mange år haft den forfærdelige vane at ryge, jeg har drukket alt for meget te og på trods af hyppige tandbørstninger hele livet, måtte jeg konstatere at mine tænder var blevet gule i en alder af kun tredive år. Selvfølgelig havde jeg nok ligesom selv bedt om det, eftersom der er blevet skyllet en del te, kaffe og cigaretter ned, siden jeg trådte ind i de voksnes rækker, så en kosmetisk tandbehandling var uundgåelig for mit selvværd.

Jeg finder det selv ucharmerende at have meget gule tænder, specielt piger med gule tænder kan jeg slet ikke have, det afspejler en lidt usund livsstil og… ja sådan er det bare. Til gengæld handler den her blog sig ikke om hvad jeg synes om andre med gule tænder, den handler om en kosmetisk tandbehandling, der gav mig de hvide tænder tilbage efter blot én behandling og det er faktisk blevet til at betale synes jeg.

Jeg startede med at ringe lidt rundt til tandkliniker der specialiserer sig i kosmetisk tandbehandling, men jeg endte faktisk med at finde den bedste via en internetsøgning og de gik meget op i at priserne skulle være håndgribelige for både menig kvinde og mand. Da jeg mødte op på klinikken blev jeg mødt af nogle fantastisk søde klinikassistenter der satte mig grundigt ind i processen bag tandblegning og efter et par timer kom jeg ud fra tandlægen, med en hel ny perlerække af tænder og uden at være blevet fattig. Klinikken tilbød sågar at dele regningen op i mindre bidder og den vej gøre det lettere at betale for indgrebet over et par måneder.