En af mine rigtig gode veninder er desværre kommet i den situation, at hun kan se frem til at miste alle sine tænder. Hun er netop nedkommet med en dejlig søn, som hun er så lykkeligover, og det kan man jo godt forstå, men desværre er graviditeten gået udover hendes tænder. Jeg er ikke helt sikker på hvordan det hænger sammen, men det er da noget jeg har hørt om ført. Hun er dog ved godt mod, og er begyndt at overveje mulighederne. For der findes mange muligheder, og ifølge hende er tandimplantater eller tryklås proteser den bedste løsning for hende.

Hun har i den forbindelse bedt mig om at hjælpe hende med at vælge, for hun har ikke rigtig overskud til at lave en masse research. Jeg vil naturligvis gøre alt hvad jeg kan, men jeg ved intet om tænder, og da slet ikke tandimplantater og tryklås proteser, så jeg aner ikke hvor jeg skal begynde. Jeg har prøvet at kontakte nogle tandlæger, men de har alle sammen så travlt, eller også er de på ferie, så jeg er ikke rigtig nået længere ad den vej. Så har jeg naturligvis også læst hvad jeg kunne finde på nettet, men har ikke lært andet end at tandimplantater tilsyneladende er bedre, og en hel del dyrere, end tryklås proteser, og det kan man jo ikke bruge til noget.