Min veninde har netop lige fået verdens sødeste hundehvalp af racen Terrier og han er helt fantastisk dejlig. Hun er også meget glad for ham, det havde vist taget lidt ventetid, at få fat i netop den race. Han sover selvfølgelig meget her som helt lille, de vokser jo hurtigt i den alder og min veninde har naturligvis købt to hundesenge til ham, så der er en i to forskellige rum.

Jeg ved ikke om jeg selv ville gå så vidt og ligefrem købe to senge til den lille fyr, men min veninde har sagt, at udvalget var ret vildt online. Hun har vist tidligere været rundt i byen, for at finde små hundesenge til banditten, men ifølge hvad hun siger, så er udvalget langt mindre i de fysiske butikker, end udvalget på hundesenge i online butikkerne.

Ifølge hende selv, var hun faktisk lige ved at købe en tredje hundeseng til den lille fyr, men der skal jo også være grænser for galskaben, når der teknisk set kun er brug for én hundeseng. Man kan så sige, at med to hundesenge, én i hver ende af hendes lejlighed, så er der altid et sted i nærheden til en lur og det er jeg ret sikker på, at han er godt tilfreds med. Nå men, jeg ville også bare lige skrive, at hvis andre er på jagt efter hundesenge, så er det online udvalget seriøst vil noget.