Jeg har sat mig for at lave min helt egen hjemmeside, og jeg har besluttet mig for, at det skal gøres i 100 % Flash. Det bliver lidt af en udfordring, fordi jeg har praktisk talt kun lavet video bannere i fornævnte program, og det kun til venner og bekendte – men nu springer jeg ud i det og laver en hel hjemmeside. Det skal nok ende med at blive lærerigt.

På sigt kunne jeg godt tænke mig, at have en form for Web TV på min hjemmeside, men det ligger nok lidt langt ude i fremtiden. Det burde i teorien være muligt, at lade mit webkamera streame ud til hele verden uden de helt store problemer, men der skal nok vise sig at være lidt småproblemer hen af vejen.

Der er jo firmaer der ligefrem lever af at tilbyde Web TV, så helt nemt er det helt sikkert ikke. Jeg er dog i den ”lykkelige” situation, at der ikke vil være særlig mange seere – det kunne jeg forstille mig ville gøre det væsentlig nemmere.

Startskuddet for påbegyndelse af min nye hjemmeside vil blive i morgen, når weekenden engang starter, og jeg har planlagt, at jeg lige kigger en video banner eller to igennem, som jeg har lavet i tidernes løb.

Derudover vil jeg hente de gamle Flash lærebøger ned fra loftet. Forhåbentlig er de ikke alt for støvede, men det vil vise sig i morgen!