Nu kan man mærke, at den typiske danske sommer endelige er gået i gang. Det mener jeg bestemt ikke positivt, men jeg har dog fået vendt det til noget positivt, i og med, jeg har bestilt nogle reklamegaver i form af paraplyer med tryk fra et trykkeri, jeg fandt online. Jeg ville selvfølgelig ikke have noget i mod, hvis vejret blev lidt bedre igen, men hvis jeg kan få lidt reklame fra folk, der bruger mine paraplyer, så vil jeg bestemt ikke klage.

Det er faktisk første gang, jeg prøver at gøre lidt reklame for min forretning med reklamegaver, men de, jeg kender i branchen, har haft rimelig stort succes med dette, så jeg besluttede mig for, at jeg også ville prøve, og fik så den idé, at jeg skulle få lavet paraplyer med tryk.

Det trykkeri, jeg kontaktede, var meget hjælpsomme. Jeg bestilte også nogle øvrige tryksager, som jeg kunne få god rabat på, fordi jeg købte mine reklamegaver hos dem.

Om paraplyer med tryk også bliver den næste type reklamegave, ved jeg ikke. Det trykkeri, jeg har vagt til opgaven, havde rigtig mange muligheder for forskellige sponsorgaver. Jeg glæder mig til at jeg modtager min bestilling på paraplyer og til at se, om det har nogen effekt.