Endnu en kedelig familiefest er overstået, gudskelov. Jeg elsker naturligvis at feste, men familiefester er matcher altså ikke min definition af en fest. Der var tale om et guldbryllup og det er jo egentlig en glædelig begivenhed, men ærlig talt. En masse mennesker man næsten ikke kender, størsteparten over 60 og så videre i samme dur. Nej, det kunne jeg godt være foruden, men jeg vil jo så nødig fornærme noget, og da jeg rent faktisk havde tid til det, så var det ikke så meget andet at gøre. Det var såmænd en ganske begivenhedsløs fest, men jeg fik da talt en del med en flot fyr som åbenbart arbejder med tryk på tøj og tøj interesserer mig da en hel det.

Det skulle dog hurtigt vise sig at tryk på tøj har mere med tryk at gøre end med tøj. Han talte blandt andet næsten en time om tryk på T-shirts, hvilket tilsyneladende skulle være et godt reklamestunt. Jeg må dog erkende at det betyder en hel del for mig hvilket firmalogo jeg render rundt med. Man render jo heller ikke rundt og hænger valgplakater op for en politiker man ikke har tænkt sig at stemme på.

Men tryk på tøj og tryk på T-shirts til side, så lykkedes det mig da at trække samtalen i en lidt anden retning, hvor vi talte mere om os selv, hvilket jeg naturligvis holder meget af at gøre. Det gør det fleste kvinder vel i grunden, men hvorom alt er så fandt vi ud af at vi faktisk ikke bor særlig langt fra hinanden, så vi har aftalt at mødes over en kop kaffe en dag, hyggesludre lidt og se hvad det fører med sig. Og hvem ved, det kan jo være at han tager en gave med, for eksempel T-shirts med tryk?