Så er det blevet tid til at afholde sommerfest i København og påbegynde de indledende overvejelser til firmajulefrokost 2011. Er du den der står for firmafester i dit firma? Så vil jeg gerne give dig nogle fif og tips til, hvad der er godt at have med i dine overvejelser.

Når du sammen med dine kolleger sidder og fejrer solen og sommeren i løbet i den næste tid, til sommerfest i København, kan du allerede nu overveje at høre hvad folk syntes er godt og burde være med til jeres firmajulefrokost 2011, i stedet for at kun at tale om hvor folk skal hen på sommerferie. Det er godt at få andres holdninger til, hvad de kan lide, og hvad de ikke kan lide.

Til den årlige firmajulefrokost 2011, i min virksomhed, havde vi mange åbenmundede diskussioner om, hvad der er godt og dårligt ved sådanne firmafester. Dog var en af de vigtigste punkter, at vi blev enige om, at alle bare gerne vil slappe af, drikke noget alkohol og spise noget godt mad. Det var vist den overvejende store enighed til vores sommerfest i København. Men det er bare om at komme i gang i jeres virksomheder også.