indisk take away københavnJeg tænker, at der er brug for en god guide til den bedste indiske take away i København, når nu her kommer så mange jyder ind med fire-toget, som ikke ved hvor de får fat i det gode. Og her tror I måske, at jeg vil nævne en masse forskellige steder, hvor man kan få indisk take away i København, men nej. Jeg vil faktisk kun snakke om ét sted, hvor du kan få indiske take away i København, men det er til gengæld så også det ultimativt bedste.

Velkommen til Punjab Indian Restaurant

Ja, velkommen til Punjab Indian Restaurant, der ligger i Valby, tæt på Vesterbro i København, og som byder på det ultimativt bedste indiske take away – overhovedet. Og hvorfor er jeg så, så vild med Punjab? Det hele startede med, at jeg boede på Vesterbro i København og havde usandsynlig meget lyst til indisk take away. Jeg var lige flyttet dertil fra Horsens, så jeg anede ikke, hvor jeg skulle gå hen. Min kollega på mit nye arbejde fortalte mig i detaljer om det her sted, Punjab, der, ifølge hende, lavede den klart bedste indiske take away i København. Og så måtte jeg jo prøve det. Og hun havde fuldstændig ret. Det er lidt til den spicy side, men det kan man vist bare bede dem om at drosle lidt ned. Jeg elsker det.

Favoritter inden for indisk take away i København

Grunden til at jeg i første omgang faldt for Punjabs fantastiske indiske take away i København var nok, at de bød på frisklavet Mango Lassi, mens jeg ventede på min Butter Chicken. Den bedste Mango Lassi, jeg til dags dato har fået. Derudover slog Butter Chicken’en også benene væk under mig. Jeg husker at jeg følte, at jeg var mæt i en hel måned efter. Det mætter så meget.