Jeg havde været ude og handle ind for rigtig mange penge, for jeg skulle have familien til middag og så handler det jo om at imponere så meget som muligt. Jeg tror at jeg havde brugt en halv dag på mine indkøb, så jeg var faktisk allerede en smule bekymret for holdbarheden, og ville i virkeligheden bare gerne have det hjem i køleskabet så hurtigt som muligt. Men tænkt engang, da jeg stod foran min hoveddør havde jeg pludselig ingen nøgler. Ja jeg ved ikke hvor de var blevet af, men der var jo ikke andet at gøre end at ringe efter en låsesmed og i dette tilfælde blev det altså til Låsesmed København, for det var dem naboen havde nummeret til.

Så jeg ringede til dem, telefonen blev taget med det samme og de lovede at skynde sig. Så satte jeg mig ellers ned på trappen og ventede. Jeg havde egentlig forventet at komme til at vente rigtig længe, og derfor var jeg heller ikke forhåbningsfuld i forhold til alle mine dyre madvarer, men allerede efter en 5-10 minutter dukkede der en låsesmed fra låsesmed København op.

Det tog ikke mere end et par sekunder at lukke døren op og maden overlevede også. Jeg tror vist godt at jeg tør anbefale Låsesmed København til andre i samme situation.