Firmaet jeg arbejder i er kendt for at holde den bedste julefrokost år efter år. Intet skal spares og det hele er ganske enkelt overdådigt. Nå ja, så kan det også godt have noget at gøre med at kvinderne i firmaet i den grad er i flertal, hvilket jo nok kan være med til at give årets sidste firmafest et ekstra pift.

Hvorom alt er så arrangerer vi naturligvis ikke festen selv. Det er der flere grunde til, som at der ikke rigtig er nogen af os som kan finde ud af at lave mad, men hvis vi kunne ville det ikke gøre det store forskel, for der er ikke nogen af os som har tid. Vi har gennem flere år benyttet os af et firma med det bemærkelsesværdige navn “City Selskabslokaler”. De er faktisk mægtig gode til at skabe det gode stemning og så kan man nærmest vælge og vrage imellem en masse eksklusive lokaler rundt omkring i København, men man skal være tidligt ude for der er mange om buddet, ikke mindst når det er ved at være tid til julefrokost.

Som sagt så har vi benyttet dem før og vi benytter dem naturligvis igen da vi er fuldt ud tilfredse, men derfor kan jeg jo godt give anbefalingen videre. De arrangerer som sagt julefrokost, men kan naturligvis også hyres til enhver firmafest eller andre arrangementer