Jeg står og har brug for at teltudlejning i en allerh … Jeg mener i en rivende fart. ideelt set har jeg brug for teltudlejning i Roskilde eller Ringsted, da jeg bor midt i mellem, men da jeg står med håret i postkassen, vil jeg taget godt imod ethvert forslag.

Sagen er nemlig den at jeg allerede havde fundet teltudlejning i Roskilde, telte som skulle være have været brug til min 60 års fødselsdag om ikke mindre end tre dage, men forretningen er åbenbart gået nedenom og hjem, og det er først gået op for mig for et par timer siden, så man kan jo nok forstå at jeg er lidt oppe og køre, når nu jeg har gået og troet at alt var i den skønneste orden.

Som sagt så bor jeg lige imellem Ringsted og Roskilde, så teltudlejning i Ringsted er naturligvis også en mulighed. Jeg har imidlertid søgt og søgt begge steder begge steder, på nettet, de gule sider og jeg ved snart ikke hvad, men de få jeg har fundet har ganske enkelt ikke ledige telt i tide.

Jeg har også været ude og undersøge hvad det skal koste at købe disse telte selv, men hvis man skal have bare en nogenlunde god kvalitet, således at teltene ikke kollapser helt, skulle en lille regnbyge kigge forbi, så koster det altså kassen, og da jeg kun skal bruge teltene én gang, så synes jeg ærlig talt at det er en noget overdrevet investering.

Således skriver jeg i min desperation her, i håb om at jeg kan få hurtig hjælp. Så kender du noget til teltudlejning i Ringsted, teltudlejning i Roskilde, har du selv telte som jeg kan låne, leje, eller købe til en rimelig pris, så vil jeg være ualmindeligt taknemmelig om du vil gøre dig den ulejlighed at tage kontakt til mig.

På forhånd tak