Jeg synes simpelthen, at mobilt bredbånd er perfekt for piger. Mobilt internet generelt utrolig genialt, og flere og flere er begyndt at få øjnene op for det. Det har jeg også fået, da jeg i sidste uge kedede mig rigtig meget på vej hjem fra arbejdet i toget.

På den anden side så jeg en mand med en pc og sit mobilt bredbånd modem i siden af laptoppen, og det måtte jeg også have, da jeg har 50 minutter frem og tilbage på arbejde hver dag. Så det bliver lige pludselig ret mange timer, som man kan få udnyttet bedre end at kigge ud i luften.

På vej hjem gik jeg ind forbi en teleforhandler, og fik mig forhandlet frem til et godt tilbud med massere af forbrug og en hurtig hastighed. Så var jeg klar, og i toget kunne jeg nu arbejde, være på Facebook, kigge på tøj og meget mere online, mens jeg var på vej til og fra arbejde. Det er da smart 😉

Derfor syntes jeg især mobilt bredbånd er godt for piger, da de elsker at være på Facebook, shoppe tøj online og ikke at spilde sin tid, så er du pige kan jeg kun anbefale mobilt bredbånd.