Jeg har altid gået ind for kvalitet når jeg køber nye ting. De holder nemlig langt længere. Derfor køber jeg også kun det bedste af de bedste til mine heste. Alt fra flot og brugbart rideudstyr til sundt og nærende økologisk foder.

Jeg har f.eks. lige købt rigtig lækker økologisk foder til min flotte hest, og det er selvfølgelig grovfoder, for det fortrækker han altså. Man kan tydelig mærke, når hans mave får noget ordentligt at arbejde med.

Jeg er også ved at spare sammen til en drøm af en saddel. Der er nu ikke noget som at se på rideudstyr. Især i disse tider hvor riding har fået lidt af en rivival med Tina Lund og hvad alle de andre nu hedder.

Det har alt andet lige åbnet op for en masse eksklusivt rideudstyr – og det er jo lige noget for en moderigtig hestepige som mig.

Jeg tror, jeg vil ride mig en tur i hvad der må betegnes som en af de allerførste efterårsdage. Det skal nok blive godt at mærke vinden i håret. Jeg forstiller mig allerede, at han står og tripper for at komme ud at røre sig.