Det er ved at være tid til, at man skal begynde at forberede sig til julen. Butikkerne har, som sædvanlig, ganske vist været forberedt i et par måneder. Hvert år ved denne tid, plejer min kærester og jeg, at lave en slags pakkekalender eller en adventskalender, som det vel egentlig mere er. Den første gave, fra mig til ham, skal være et par uldsokker. I det hele taget vil jeg gerne lave alle gaverne lidt praktiske, men stadig hyggelige.

Jeg tror, han bliver glad for et par uldsokker. Der, hvor vi bor, er der nemlig tit ret fodkoldt, og her i vinterperioden, er det jo altid praktisk med et par varme strømper. Jeg har fundet nogle på nettet, som jeg bestilte og modtog her i går, og jeg kan se, det er af rigtig god kvalitet.

Han klager i øvrigt tit over, han fryser, men han gider ikke gå i hjemmesko, og så er der jo ikke mange andre muligheder end at han kan tage et par uldsokker på. Jeg har selv et par, som jeg er rigtig glad for, som jeg også bruger i stedet for hjemmesko. Det er dejlig varme, og så er det også hyggeligt at rende rundt i sådan et par.

Nu hvor jeg har besluttet mig for, at den første gave skal være et par uldsokker, så mangler jeg bare de sidste tre gaver. Jeg tænker, det også skal være tøj, han kan bruge her i vinterperioden, som for eksempel en hue eller et halstørklæde. I hvert fald tager jeg gerne i mod gode råd og ideer, hvis I skulle have nogle, og så håber jeg bare, han bliver glad for gaverne. Og jeg er da også spændt på, hvad han ender med at finde på til mig.