Jeg har tænkt mig at tage et hurtigt lån meget snart, men jeg ved ikke helt, om det skal være et mikrolån eller et sms kviklån, og jeg ville derfor høre, om der var nogen, som havde nogle gode erfaringer med et eller begge lån, for så vil jeg da meget gerne høre fra jer.

Grunden til at jeg enten vil tage et mikrolån eller et sms kviklån er, at jeg snart skal ud og rejse, og jeg har på overraskende vis faktisk formået et spare sammen til rejsen, som også er betalt, men nu er problemet bare, at jeg ikke har nogle lommepenge at tage med.

Man kan jo ikke tage på ferie uden lommepenge, og slet ikke når det er en shoppingtur med veninderne, som man har planlagt. Jeg skal derfor tage et mikrolån eller et sms kviklån, så jeg kan få shoppet igennem.

Nu har jeg jo også spinket og sparet i flere måneder efterhånden, fordi jeg skulle have råd til rejsen, og jeg har derfor ikke haft mulighed for at shoppe så meget, som jeg plejer, og det vil jeg jo selvfølgelig gerne have mulighed for på ferien, hvorfor jeg har brug for et sms kviklån eller et mikrolån.