Jeg har et lille problem, som jeg lige vil dele med jer trofaste læsere. Om få uger skal jeg ud og rejse med en god veninde, og jeg skal selvfølgelig have en masse penge med til shopping. Problemet er bare, at jeg ikke har nogen penge lige pt., og jeg bliver derfor nødt til at låne penge inden afrejsen – men hvordan gør jeg det?

Jeg har aldrig prøvet at låne penge før, og jeg har derfor ingen anelse om, hvordan jeg gør, hvem jeg skal kontakte osv., og jeg har derfor desperat brug for jeres hjælp.

Jeg er sikker på, at der er nogle af jer læsere, der har erfaring med at låne penge, og I må kunne fortælle mig, hvem jeg skal have fat i. Jeg går ud fra, at jeg skal finde en privat lånevirksomhed, da min egen bank ikke vil låne penge ud, men hvem skal jeg kontakte?

Jeg har hørt, at Ferratum skulle tilbyde billige lån – er det rigtigt? Jeg ved ikke helt, hvor mange penge jeg skal låne, men jeg skal i hvert fald have nok penge til mad og shopping. Er det så nok at tage et mikrolån, eller skal jeg fx tage et forbrugslån?

Som du nok kan se, så har jeg en del spørgsmål, som jeg godt kunne tænke mig at få afklaret, og jeg har som sagt brug for din hjælp, så jeg har nogle penge med på rejsen om et par uger.

Min veninde ved ikke, at jeg bliver nødt til at låne penge for at komme med på rejsen, men jeg tror heller ikke, at hun kan hjælpe mig, så jeg må skaffe pengene selv og selvfølgelig med din hjælp.