Jeg har en del arvestykker herhjemme, fordi alle mine bedsteforældre er gået bort. Både af min farmor og mormor har jeg arvet nogle smykker. De er faktisk utroligt flotte, og jeg kan godt se, hvorfor de har været glade for dem dengang. Men jeg må også være ærlig at indrømme, det ikke er noget, jeg selv ville gå med. Jeg er nok mere til de lette og elegante smykker i sølv frem for de tunge med guld og ædelstene. Alligevel er smykker, man har arvet, jo ikke noget, man bare skiller sig af med. Selvom jeg ikke går med dem til hverdag, betyder de stadig noget for mig. Så i lang tid har de bare ligget derhjemme i skuffen. Men nu har jeg fundet ud af, at jeg kan bruge dem til at få ekstra penge, når budgettet er presset.

Sælg smykker og få penge til det, du har brug for

Vi kender vist alle sammen det med, at det ikke er altid, at pengene rækker. Det kan være, der pludselig sker noget, så man må betale ekstra meget i en måned. Det kan også være, man bare gerne vil have lidt ekstra penge til at forsøde hverdagen en smule. Uanset hvad kan man få adgang til de penge ved at sælge sine værdifulde smykker med tilbagekøb. Eller sagt på en anden måde – ved at pantsætte sine smykker. For selvom man ikke bruger dem, er man måske heller ikke klar til at skille sig helt af med dem. At sælge sine smykker med tilbagekøb er derfor en god måde at få nytte af dem, uden at man sælger smykkerne endegyldigt. Og samtidig får man penge til lige det, man står og har brug for!

Når jeg har brug for luft i budgettet…

Bruger jeg nogle af de smykker, som alligevel bare ligger i min skuffe. Fx kom jeg på et tidspunkt til at lave en bule i min bil. Det var ikke en udgift, jeg lige havde forudset i mit budget, og her var det at sælge mine smykker min redning! Derfor vil jeg anbefale det til alle, der godt kunne tænke sig at have en ”økonomisk” buffer. Man kan sælge sine smykker med tilbagekøb hos Pantialt.dk, og de tager også imod andre ting af værdi. Har man fx arvet et ur, et kunstværk eller noget helt tredje, kan man ligesom smykkerne sælge det med tilbagekøb og få lidt mere luft i budgettet.