Hvis man er pige, kender man nok det der med, at man ikke altid får gjort sig så hurtigt klar, som man kunne ønske sig. I sidste weekend skulle jeg fejre en overstået arbejdsuge med nogle af mine nærmeste veninder. Vi havde aftalt, at vi skulle ud at spise, videre på bar og måske på klub til sidst. Samtidig er der en af dem, der lige er blevet forlovet, så der var virkelig noget at fejre! Derfor havde jeg besluttet, at jeg gerne ville gøre lidt ekstra ud af mig selv. Jeg har tidligt fri om fredagen, så jeg tænkte, jeg godt kunne nå at spise noget mad og se et afsnit Venner, inden jeg gik i bad og begyndte at gøre mig klar. Lad os bare sige, at jeg tog fejl. Jeg havde glemt, hvor lang tid det kan tage at lægge en perfekt winged eyeliner!

Jeg kom lidt hurtigt ud af døren

Derfor kom jeg lidt under tidspres, da jeg skulle afsted. Vi havde aftalt at mødes på en station og følges til restauranten, så det gik ikke, at jeg kom for sent. Men det gik jo heller ikke, at jeg tog afsted med kun et sminket øje! Så jeg havde supertravlt, da jeg skulle ud af døren. Det er selvfølgelig ikke en undskyldning, men jeg glemte altså min nøgle indenfor. Og i min lejlighed har jeg en dør, der låser, når man smækker den. Så jeg havde lavet klassikeren: Låst mig ude. Og jeg tænkte ikke engang over det, for jeg skulle skynde mig og fløj bare videre ned ad trappen. Så jeg tog ud med mine veninder, og vi havde en virkelig fantastisk aften! Men lidt af det fantastiske gik af, da jeg kom hjem om natten, ret smadret, og egentlig bare gerne ville ind og sove. For mine nøgler lå ikke min taske. Og så vidste jeg, at der kun var en ting at gøre.

Nummeret på låsesmed på Frederiksberg var i min telefon

Heldigvis er jeg en af dem, der planlægger lidt ud i fremtiden. Derfor havde jeg gemt nummeret på denne låsesmed på Frederiksberg i forvejen, så jeg var forberedt, hvis det en dag skulle ske. Det var jeg ret glad for lige der, så jeg ikke behøvede stå og google mig frem til en, der kunne hjælpe mig. Og fordelen ved dem her er, at de tilbyder døgnvagt. Derfor var jeg sikker på, at nogen ville besvare mit opkald. Og jeg fik da også svar og en besked om, at de ville rykke ud så hurtigt som muligt og lukke mig ind.

Hurtig og venlig hjælp

Der kom en låsesmed overraskende hurtigt og hjalp mig med at komme ind. Det var ikke svært for ham at lukke min dør op, så jeg kunne hurtigt komme ind og sove. Han var virkelig venlig og forstående over for min situation. Så derfor kan jeg kun anbefale at tage kontakt til den låsesmed på Frederiksberg, når man står i samme situation, som jeg gjorde og gerne vil have hurtig og kompetent hjælp.