Mange mennesker forbinder en låsesmed med en, der kommer ud, hvis man har smækket sig selv ude eller har brug for en ny lås i forbindelse med indflytning. Men faktisk er en låsesmed typisk også en, der tilbyder en bred vifte af services, der kan forbedre sikkerheden for både virksomheder og privatpersoner. Her har vi samlet 3 services, som du måske ikke vidste, at en låsesmed tilbyder.

Indbrudssikring

En låsesmed kan hjælpe og rådgive dig bedst til indbrudssikring. Udover den nødvendige rådgivning, så tilbyder låsesmede typisk også installation af de fornødne sikkerhedsforanstaltninger. Alt lige fra ekstralåse, lås på døre og låse på vinduer.

Kameraovervågning

En låsesmed tilbyder typisk også løsninger inden for kameraovervågning. Kameraovervågning kan være en stor sikkerhed for både private og virksomheder. Med kameraovervågning har man nemlig mulighed for at holde øje med, hvem der kommer og går fra ejendommen eller virksomheden.

Trådløs dørtelefon

En dørtelefon kan en låsesmed også installere. Typisk installeres det i etageejendomme med lås på hoveddøren. Det kan give en sikkerhed for alle i ejendomme, at der er en trådløs dørtelefon. Teknologien har gjort meget muligt, og i dag behøver det ikke være en dørtelefon, man har installeret i lejligheden. I dag kan man fx få en dørtelefon, hvor man via en app kan åbne op for gæster. Det gør det også muligt at lukke gæster eller pakkeposten ind, selvom man ikke befinder sig i lejligheden.

Har du brug for en låsesmeds services?

Hvis du har brug for en af af ovenstående services fra en låsesmed, kan du med fordel tage kontakt til AB Låseservice. De tilbyder ovenstående services og en lang række andre i både Oslo, Asker og Bærum.