Det er helt almindeligt kendt, at jo mere intime vi er ved hinanden, des mere styrker det vores parforhold og vores tro og lyst til hinanden. Det giver næsten sig selv. Jo mere tid vi tilbringer med at være intime, jo mere intime bliver vi. Det er ret enkelt og endda meget ligetil. Men er det nu så ligetil? Hvis man har været i et parhold i meget lang tid, så kan langt de fleste skrive under på, at det tit og ofte er meget småt med intimiteten. Og jo mindre intime vi er med hinanden, des mere opstår der en tendens til, at vil glider længere væk fra hinanden i dagligdagen. Så er løsningen ikke bare, at vi tvinger os selv til at nyde mere intimitet sammen? Jo, det er løsningen, men der kan bare være det ved det, at vi er kommet så langt fra hinanden på baggrund af dagligdagens evindelige og repetetive gøremål, at vi slet ikke orker den nære intimitet. Og desuden kender vi jo alt for godt hinanden, og der er ingenting der byder på noget nyt. Det behøver ikke at være sådan, og her får du nogle gratis råd til, hvordan I kan opnå en større intimitet ved at anvende billigt sexlegetøj som en del af det, at få bragt intimiteten tilbage i parforholdet.

Brug sexlegetøj og stress af

Uanset om man er singlemand eller singlekvinde eller lever i et parhold kan man i alle tre situationer nyde godt at anvende sexlegetøj. Især i parforholdet er gevinsten, at nysgerrigheden, spændingen og lysten til hinanden stiger fordi sexlegetøj bringer en helt ny dimension til parforholdet. Alting bliver som første gang man mødte hinanden: Nyt og spændende og får hele tiden lyst til mere, mere lyst til hinanden og mere lyst til at udforske hinandens kroppe og intimitet gennem anvendelsen af sexlegetøj. Så moralen er altså for par, at gennem anvendelse af sexlegetøj kan man få spændingen tilbage i parforholdet fordi alting bliver som nyt. Som singlemand kan også nyde godt af, at anvende sexlegetøj i mere eller mindre udstrakt grad. Her er det jo evident, at man som singlemand ikke kommer nærmere sin partner, fordi man ingen partner har. Det skal dog ikke udelukke singlemanden fra at anvende sexlegetøj for sexlegetøj alene og anvendelsen heraf, fører som bekendt en masse positive ting med sig. For det første skal det nævnes, at man bliver i bedre allround humør fordi niveauet af serotonin i hjernen stiger. Det samme gør niveauet af dopamin, som er kroppens naturlige belønningsmiddel, når vi gør noget godt for os selv. Det sidste som rent biologisk sker ved os som singlemænd, er, at kroppen udskiller det meget berømte krammehormon som kendes som oxytocin. Når alle disse 3 stoffer er udskillet i vores hjerner, bliver vi meget bedre tilpas. Og det bedste af det hele er, at man ikke behøver at benytte sig af f.eks. prostituerede og metoden med anvendelse af sexlegetøj til mænd er helt uden risiko for seksuelt overførte sygdomme. Resultatet er altså; mindre stress, mere velbefindehed og mere overskud. Det er ikke for sjov skyld, at MakeLove Sexshop siger: Opnå et kvalitativt forbedret liv gennem anvendelsen af billigt sexlegetøj. Meget mindre stress i hverdagen.

Mere sanselig med sexlegetøj

Sexlegetøj er designet til at give en enten intern eller ekstern stimulation. Det foregår ved at assimilere rigtigt seksuelt samvær med vores partner, og er vi alene er sexlegetøj en udmærket substitution for fraværet af en partner. En helt almindelig dildo udgør det nemlig for mangel af den mandlige penis til penetrering af enten vagina eller anus. Her er der tale om henholdsvis intern og ekstern stimulation gennem anvendelsen af den nævnte dildo. Nu er det også sådan, at anvendelsen af sexlegetøj kan gøre os mere nysgerrige og mere velvillige i forhold til at udforske nye sider af os selv. Hvis du f.eks. aldrig nogensinde før har prøvet anal stimulation og gerne vil og har lyst til det, så kan du se frem imod, at der i anus sidder helt op til 12.000,00 nerveender, der ved påvirkning – enten indre eller ydre – stimulerer de mange nerveender og sender vores fornemmelser på himmelflugt. Det er for overskriften ”Mere sanselig med sexlegetøj” er korrekt og eviggyldig. Hvis vi giver os selv lov til at nyde – og ikke mindst hinanden – kan vi opnå en langt, langt større sanselighed og dermed ekstra nydelse i hverdagen. Og en rigtig stor del af denne øgede sanselighed, kan lige så godt gå gennem anvendelsen af sexlegetøj. Og når det nu skal gå gennem sexlegetøj, så hvorfor ikke anvende billigt sexlegetøj af en ekstravagant kvalitet?

sexlegetøj