Jeg har for første gang i snart mange år fået lyst til at købe et nyt stykke sex legetøj. Jeg føler mig helt som en kåd teenager, det er helt skørt. Jeg har ikke købt sexlegetøj i en rum tid fordi, at jeg ikke har haft lyst til at træde ind i de ofte lidt snuskende sexbutikker.

Heldigvis anbefalede en af mine veninder mig, at tjekke mulighederne for at købe sexlegetøj på internettet. Det åbnede en helt ny verden for mig. Det var godt nok meget sex legetøj jeg ikke anede fandtes! Jeg glemte helt at købe sexlegetøj, da jeg blev helt fanget i at browse rundt og se på alle mulighederne.

Jeg vil derfor i dag efter arbejde bestille sex legetøj, og jeg har allerede et godt kig på en vibrerende dildo med navnet Stubby. Den har vundet en masse priser og ser ret sjov ud. Den skal nok blive sjov at prøve!

Jeg mindes den kostede omkring 400 kroner, og det kan man ikke klage over. Især ikke når man tænker på, at det er en af de allerbedste vibrerende dildoer på markedet.

Det eneste jeg ærgrer mig over er, at jeg ikke bestilte Stubby for et par dage siden så jeg kunne have den til weekenden. Det er jo lang weekend pga. pinsen, og så ved man jo aldrig hvad der sker.