Jeg har købt de fedeste army solbriller, som jeg skal bruge her til sommer. Jeg har fundet solbrillerne inde på en hjemmeside, der kun sælger army ting, og som sælger de fedeste army ting. Jeg har fundet en masse ting, som jeg vil have, men jeg er nød til at vente til, at jeg får løn igen.

Jeg har fundet hjemmesiden via. en veninde, der skulle købe en army t-shirt til sin søster i fødselsdagsgave. Hun havde fundet denne hjemmeside gennem google, og hun fortalte mig, om alle de ting de havde. Jeg er rigtig glad for army ting, og army farver, og jeg havde også ledt efter en god hjemmeside, hvor jeg kunne købe army solbriller.

Jeg fandt jo mine army solbriller på hjemmesiden, men jeg fandt også en rigtig fed pelshue, som jeg også blev nød til at eje. Derfor købte jeg både army solbriller og pelshue, hvilket jeg fik til en god pris.

Jeg har fundet verdens bedste hjemmeside, som sælger army ting. jeg har manglet denne hjemmeside forlænge, og det skal jeg ikke mere. Jeg fundet de fedeste army solbriller, som jeg skal have på her til sommer, og spille lækker med, og jeg har en pelshue til vinter.