Jeg har haft en tand, som jeg ikke har været så glad for, da der hele tiden har været betændelse i. Betændelsen er blevet fjernet et par gange, men det har været noget betændelse, som har opstået alt for mange gange, at det har skadet tanden meget, derfor har min tandlæge fortalt mig, at jeg skulle have paradentosebehandling.

Jeg var lidt bange i starten, men min tandlæge fortalte, at der intet var at være bange for, at få lavet en paradentosebehandling, jeg tog derfor den beslutning, at jeg ville have det lavet med det samme, så det var overstået.

Det var ikke kun paradentosebehandling jeg skulle have lavet, men også et hul jeg har haft længe. Jeg har altid været meget bange for tandbehandlinger, derfor fik jeg en narkose tandbehandling, da de skule til at bore i min tand.

Jeg har nu langt om længe fået lavet paradentosebehandling og hulet i tanden med narkose tandbehandling. Jeg er glad for resultatet, og jeg gøre mere ud af min tandbørstning end jeg har gjort før, da det gjorde meget ondt, at gå rundt med et hul i tanden og oven i købet betændelse i den anden tand, og fordi at paradentose kan ødelægge tanden meget.