Nu er det på tide, at jeg lærer hvad tig-svejsning er og forstår mig på laserskæring. Det er metoder, som min kæreste åbenbart mestrer, og han taler ofte med sine venner om det, men jeg aner ikke hvad det er til, så måske kan i, mine kære læsere, hjælpe mig lidt. Jeg har jo ikke lyst til at virke dum overfor min kæreste og spørge ham, hvad det er han laver, når vi har været sammen i over et år.

Han arbejder med industri og metal, så jeg forestiller mig, at det er noget han bruger når han har med metallet af gøre, men det kan jo være så mange andre ting i mange andre brancher. Jeg mener, benævnelserne tig-svejsning og laserskæring siger jo ikke særligt meget om, hvad det er det præcist er, og hvordan man gør det.

Tig-svejsning kunne sagtens være noget, man gjorde ved tøj eller hår, eller en metode en kirurg brugte i operationslokalet. Laserskæring er vel næsten samme historie? Jeg tror i hvert fald godt, jeg kunne forestille mig, at det bliver brugt hos en slagter. Det lyder nok super langt ude for dig, men for mig, er det ikke længere ude end at bruge det til metal.