rengøringsfirmaDe fleste tager det for givet, at der er pænt og rent, når de for eksempel møder ind på deres arbejdsplads om morgenen, når de sætter sig med frokosten ved bordet på deres undervisningsinstitution eller når de for eksempel er på udflugt med familien til Den Blå Planet. Men selvom det nok er de færreste, der tænker over, at der har været et rengøringsfirma forbi tidligt om morgenen eller sent om aftenen, er et rent toilet, et afsprittet tastatur, skrivebord eller dørhåndtag, noget som de fleste af os sætter stor pris på. Samtidig er en god rengøring også ofte lig med god hygiejne, som i sidste ende kan formindske sygedage på både arbejdspladserne eller på institutionerne.

Det første rengøringsfirma i Danmark, der er Svanemærket

Lauren er et af de rengøringsfirmaer i Danmark, der leverer rengøring til det private erhvervsliv. Og firmaet skiller sig ud blandt konkurrenterne ved at være det første rengøringsfirma, der kan prale med at være et svanemærket rengøringsfirma. Her vil de fleste nok tro, at det ”bare” betyder, at alle Laurens rengøringsprodukter er Svanemærket. Men for at blive et svanemærket rengøringsfirma stiller det også krav til uddannelse af personale, kvalitetsledelse, transport og sortering af affald og lignende. I en tid hvor der er stort fokus på vores fælles sociale samfundsansvar – det der i professionelle termer bliver kaldt Corporate Social Responsibility, som handler om, at vi alle bør bære et socialt ansvar blandt andet overfor vores miljø bærer det et kvalitetsstempel for mange virksomheder, der skal vælge nyt eller et andet rengøringsfirma. Omvendt vil mange nok også tro, at rengøringsfirmaet Lauren er dyrere end sine konkurrenter. Men det er faktisk ikke tilfældet, fordi firmaet i stedet for sparer på kemi, brændstof og en effektivisering af arbejdsgange.

Når du køber rengøring hos Lauren, er du med til at yde hjælp til selvhjælp i Afrika

Ud over at rengøringsfirmaet har licens som Svanemærket rengøringsfirma og derved har en aktiv miljøpolitik er Lauren også aktiv investor på MyC4. MyC4 er en online platform, hvor både private og virksomheder kan yde microlån til iværksættere i Afrika. Når en kunde derved køber en aftale om rengøring hos Lauren, vil nogle af de penge gå til såkaldte microlån til iværksættere i Afrika. Mere præcist så investerer Lauren to procent af deres omsætning, som lægger hos rengøringsfirmaet hver måned, i projekter på MyC4. Derved er Laurens kunder direkte med til at yde hjælp til selvhjælp i Afrika.

Et rengøringsfirma der går højt op i at tilbyde den rette rengøringsekspertise

Rengøringsfirmaet Lauren går ydermere meget op i at uddanne rengøringspersonalet og effektivisere arbejdsprocesserne, så kunderne får mest ud af deres penge. Det er nemlig forholdsvis nemt at registrere sig som rengøringsfirma i Danmark, da det hverken kræver en længere uddannelse og dertil kan man opstarte et rengøringsfirma på rimelig begrænset midler. Derfor kan der være tilfælde, hvor rengøringspersonalet bare ikke har den fornødne ekspertise. Det er en kæphest hos Lauren netop at tilbyde den bedste rengøring og derfor tjekker rengøringsfirmaet jævnligt op på om deres personale har leveret til UG-plus-og-slange gennem kontinuerlige stikprøver. Derudover er der tidsregistrering af personalet, som giver kunderne en tryghed om, at der ikke bliver sløset med tiden og at de aldrig kommer til at betale et rengøringspersonale for at lave ingenting.

Rengøring på Sjælland, Fyn og i Nykøbing Falster

Lauren er et rengøringsfirma, der både tilbyder erhvervsrengøring, kontorrengøring og lignende til erhvervsvirksomheder, der holder til i København men også i de større byer på Fyn som blandt andet Svendborg, Nyborg og Odense og derudover kommer firmaet også gerne forbi Nykøbing Falster. På lau-ren.dk kan du finde oplysninger om alle de forskellige rengøringsydelser, som rengøringsfirmaet tilbyder. Du kan som kunde nemlig også benytte Lauren til mere specifikke rengøringsopgaver – herunder vinduespudsning, trappevask eller måtte – og linnedservice. Derudover kan du gå ind og læse, hvorfor kunderne har valgt Lauren som deres fortrukne rengøringsfirma. Hvis du vil i kontakt med Lauren rengøringsfirma kan du sende en kontaktformular og herefter vil firmaet ringe dig op med henblik på en nærmere snak om dine behov og ønsker. Det er selvfølgelig ikke bindende men helt uforpligtende og gratis.