Nu er det godt nok snart en hel måned siden, jeg sidst skrev et indlæg til jer her på bloggen, og det er da simpelthen for dårligt. Nu har jeg planer om at vende stærkt tilbage, men først har jeg noget at fortælle jer. Jeg har nemlig investeret i både rengøring og en vinduespudser i Århus, og det er altså nogle penge, der er virkelig godt givet ud, hvis jeg selv skal sige det!

Som de fleste af jer måske ved, så flyttede jeg til Århus for et par år siden, og det er virkelig en skøn by. Her har jeg planer om at blive boende længe, hvorfor jeg blandt andet købte et stort hus, som hele familien kan bo i. Problemet med store huse er dog, at de engang imellem skal gøres rent, og nu er rengøring ikke ligefrem min kop te, så derfor har jeg valgt at betale mig fra det. Fordelen er, at jeg nu får professionel rengøring i Århus, og jeg har netop også lige fundet en super dygtig vinduespudser her i Århus, så det eneste jeg faktisk bare skal gøre er at holde hjemmet ryddeligt.

Hvis der er nogle af jer, der efter at have læst dette skulle få lyst til at betale for rengøring i Århus, eller som søger en dygtig vinduespudser i Århus, kan jeg varmt anbefale jer det rengøringsfirma, som jeg bruger, nemlig Perfekt Service.