Det her indlæg kommer til at være lidt mere personligt, end de fleste andre indlæg her på bloggen, men jeg vil gerne fortælle jer om mine tanker i forbindelse med at få en brystforstørrelse.

Jeg har i flere år nu overvejet at få mig en brystforstørrelse. Det er ikke, fordi mine bryster er vildt små, men jeg kunne bare godt tænke mig, at de var lidt større og lidt mere fyldige, og så kunne jeg selvfølgelig også godt tænke mig, at de sad perfekt.

Jeg skal til forundersøgelse hos Nygart i morgen, og det glæder jeg mig rigtigt meget til! Jeg er spændt på at høre, hvad lægen har at sige mht. mine ønsker, og hvor mange ml jeg skal have lagt ind.

brystforstørrelse

Jeg er dog lidt nervøs for selve operationen, men det er de fleste vel? Jeg har hørt, at man skal være indstillet på lidt af hvert efter operationen og ikke mindst have tålmodighed til, at brysterne falder på plads efter brystforstørrelsen.

Hvis der er nogle af jer læsere, der har fået en brystforstørrelse, så må I meget gerne kontakte mig, hvis I har nogle gode råd til mig.